De leukste kapsalon van Amersfoort

KOOS Haarwinkel is in 2020 en 2022 uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Amersfoort. Beide awards ontvingen we via een verkiezing en behaalde behalve de meeste stemmen in de gemeente Amersfoort, ook een Gold Award met een gemiddelde beoordeling van een 9,5. Een felbegeerde publieksprijs en een mooie blijk van waardering waar we trots op zijn! Wat daar aan ten grondslag ligt? Het gedachtengoed van Koos als fundering van onze werkwijze en een team met passie voor het kappersvak dat zich met hart voor haar inzet om iedere klant blij de deur uit te laten gaan.

Over KOOS Haarwinkel

Koos was vanaf 2001 de eigenaresse van deze salon, voorheen Flair Hairfashion. Met haar betrokkenheid en persoonlijke aanpak heeft ze van Flair Hairfashion een begrip in Amersfoort weten te maken. Maar op 5 mei 2016 is zij helaas overleden. De kapsalon bleef in de familie en dochter Merel besloot in 2018 de salon een totale make-over te geven. Een nieuw interieur en een nieuwe naam; KOOS Haarwinkel. Een eerbetoon aan haar moeder Koos èn zoals ze de kapsalon zelf altijd noemde, ‘haar winkel’. 

Onze werkwijze

Wij zullen altijd blijven werken vanuit het gedachtegoed van Koos. Betrokken en persoonlijk met aandacht voor jou en de wereld om ons heen. Glitter, glamour, topmodellen.. leuk, maar wij halen onze inspiratie liever uit jou. Jouw gezicht, jouw karakter en jouw levensstijl. Kortom: alles wat jouw pure persoonlijkheid inkleurt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en geven graag advies welk over model, haarkleur en styling jou het beste past. Wij willen niet alleen jou mooier maken, maar ook de wereld. Bij KOOS Haarwinkel streven we naar een duurzame bedrijfsvoering . Care for hair, people & planet!

Jouw persoonlijke verwenmoment

Naast jouw unieke look zien wij een afspraak bij KOOS Haarwinkel als jouw persoonlijke verwenmoment. We willen dat je echt even kan genieten. Bijvoorbeeld tijdens de ontspannende wasmassage, van een goede kop thee/koffie mét iets lekkers, de nieuwste glossy’s of gewoon een gezellig gesprek. We vinden het belangrijk dat je ontspannen en opgewekt de salon verlaat met mooi en fris haar dat makkelijk in model te brengen is!

Verkiezing leukste kapper en kapsalon 2020
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
ONTMOET ONZE HAARSTYLISTEN
 

Maak direct een afspraak

Onze haarstylisten staan voor jou klaar!