Ontmoet de haarstylisten van dé kapsalon in Amersfoort

Bij onze kapsalon in Amersfoort werken vijf gediplomeerde haarstylisten. Merel, Marinda, Annemiek, Miranda en Lisa zetten zich met hart voor jouw haar in om ervoor te zorgen dat jij met een goed gevoel de deur van onze kapsalon in Amersfoort uitloopt. Wij stellen ons graag aan jou voor!

Merel

Merel is de eigenaresse van deze salon, zit vanaf 1998 in het kappersvak en heeft ervaring in diverse salons opgedaan. In 2018 besloot ze als eerbetoon aan haar moeder Koos, de vorige eigenaresse, de kapsalon een totale make-over te geven. Een nieuw interieur en een nieuwe naam; KOOS Haarwinkel.

“I make hair contact before I make eye contact. Zodra mensen binnen komen lopen, zie ik het nieuwe kapsel al direct voor me. In overleg met de klant blijkt dat vaak een schot in de roos. Knippen is mijn ding! Behalve het dagelijks creëren van nieuwe modellen, zitten er ook steeds weer verschillende mensen in je stoel. Ieder zijn eigen kapsel en ieder zijn eigen verhaal. Dat maakt mijn werk afwisselend en bijzonder leuk! ”

Aanwezig op: maandag (de oneven weken), dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Marinda

Marinda is gediplomeerd Allround Kapper. Ze beschikt door een scala aan trainingen van o.a. Sebastian & Wella over een solide vaktechnische kennis.

“Als kapper heb ik een creatieve geest en oog voor detail. Daarnaast ben ik fan van lang haar, knippen en kleuren. Ik vind het belangrijk om mijn klanten te blijven verrassen en de beste versie van zichzelf te laten zijn. Communication is the key.”

Aanwezig op: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Annemiek

Annemiek heeft zich naast de algemene kappersopleiding door veel trainingen in vrijwel alle facetten van het vak kunnen bekwamen.

“ In het kappersvak kan ik veel van mezelf kwijt. In het contact met de klant probeer ik er samen met hem of haar achter te komen wat de wensen zijn. Wanneer een bepaalde stijl en/of kleur erg in de mode is, maar niet past bij de persoonlijkheid van degene die ik knip, zullen we samen- door onderling overleg- naar een eindresultaat toe werken.”

Aanwezig op: maandag (de oneven weken), dinsdag, donderdag en vrijdag

Miranda

Miranda heeft de kappersopleiding als leerling vanuit deze salon succesvol afgerond. Na haar leerwerkplek heeft ze binnen twee andere kapsalons ervaring opgedaan en met diverse vakopleidingen haar knip- en kleurkennis verder ontwikkeld. In 2017 keerde ze terug bij de salon waar het allemaal begon.

“Ik wist al vanaf kleins af aan dat ik kapster wilde worden en stond te trappelen om na mijn middelbare school dan eindelijk te beginnen met de kappersopleiding. Experimenteren met haar zat er al heel vroeg in en dat is door de jaren heen onveranderd gebleven. Of het nu gaat om een nieuw kapsel of een andere kleur, ik vind het extra leuk als mensen iets totaal anders willen. Daar kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt!”

Aanwezig op: woensdag, donderdag en zaterdag

Lisa

Lisa startte in 2017 met het kappersvak als leerling bij KOOS Haarwinkel. Na ervaring te hebben opgedaan bij een andere kapsalon keerde ze in 2023 bij ons terug.

“ Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit in kapsels te laten zien. Van het knippen en stylen van lang haar tot het verzorgen van stijlvolle korte kapsels en het creëren van passende haarkleuren. Ik besteed veel tijd aan het zorgvuldig afwerken van het eindresultaat, zodat ik mensen met een glimlach de deur uit kan laten gaan; daar word ik blij van.”

Aanwezig op: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Maak direct een afspraak

Onze haarstylisten staan voor jou klaar!