Goede kapper Amersfoort

Zoek jij een goede kapper in Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je bent van harte welkom in onze salon voor een groot aantal haarbehandelingen van topkwaliteit. Als gemeentewinnaar van de verkiezing van de leukste kapper en kapsalon 2020, behoort KOOS Haarwinkel met een Gold Award tot de categorie goede kapper Amersfoort. En daar zijn wij waanzinnig trots op!

Wat ons een goede kapper in Amersfoort maakt

Ons kappersteam bestaat uit ervaren en enthousiaste en haarstylisten en zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Alleen even je puntjes knippen, een nieuwe kleur of liever een totaal ander kapsel? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en voorzien je graag van een op maat gesneden advies. Zien wat bij jouw gezicht, uitstraling en persoonlijkheid past, daar zijn wij goed in! Neem plaats in onze stoel dan zorgen wij dat jij straks met een prachtig kapsel en een goed gevoel de deur uitloopt.

Jouw haar verdient het allerbeste

Daarom werken we bij KOOS Haarwinkel uitsluitend met haarproducten van topmerken die zich door de jaren heen bewezen hebben. Zo kunnen wij heel gericht advies geven over de geschikte middelen voor jouw haar en hoofdhuid. Onze kleur-, verzorgings-, en stylingsproducten zijn van de kwaliteitsmerken Kevin Murphy, Wella Professionals en Eleven Australia. Hoogwaardige producten die jouw haar tot in de puntjes verzorgen.

Ontspannen in de kappersstoel

Bij ons combineer je het nuttige met het aangename. We willen namelijk dat je echt even kan genieten. Bijvoorbeeld tijdens de ontspannende wasmassage, van een goede kop thee/koffie mét iets lekkers, de nieuwste glossy’s of gewoon een gezellig gesprek. We vinden het belangrijk dat je ontspannen en opgewekt de salon verlaat met mooi en fris haar dat makkelijk in model te brengen is!

Zelf ervaren?

Je bent van harte welkom! Maak een afspraak met KOOS Haarwinkel. Je vindt onze kapsalon in de Krommestraat, het leukste straatje van Amersfoort.

GOEDE KAPPER AMERSFOORT
Het kappersteam van KOOS Haarwinkel
kleur-, verzorgings-, en stylingsproducten