Goede kapper Amersfoort

Denk je erover om van kapsalon te wisselen? KOOS Haarwinkel valt in de categorie goede kapper Amersfoort. Je bent van harte welkom in onze salon voor een groot aantal haarbehandelingen van topkwaliteit! Ons kappersteam bestaat uit ervaren en enthousiaste en hairstylisten die je graag van een op maat gesneden advies voorzien. Alleen even je puntjes knippen of liever een totaal ander kapsel? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Wat ons een goede kapper in Amersfoort maakt

Glitter, glamour, topmodellen.. leuk, maar wij halen onze inspiratie liever uit jou.
Jouw gezicht, jouw karakter en jouw levensstijl. Kortom: alles wat jouw pure persoonlijkheid inkleurt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en geven graag advies welk over model, haarkleur en styling jou het beste past. Zien wat bij jouw uitstraling en persoonlijkheid past, daar zijn we goed in! Je zult merken dat onze haarstylisten passie hebben voor het vak en dat zij op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Naast een passend en persoonlijke look zien wij een afspraak bij KOOS Haarwinkel als jouw persoonlijke verwenmoment. We willen dat je echt even kan genieten. Bijvoorbeeld tijdens de ontspannende wasmassage, van een goede kop thee/koffie mét iets lekkers, de nieuwste glossy’s of gewoon een gezellig gesprek. We vinden het belangrijk dat je ontspannen en opgewekt de salon verlaat met mooi en fris haar dat makkelijk in model te brengen is!

Professionele producten van goede merken
Onze kleur-, verzorgings-, en stylingsproducten zijn van de kwaliteitsmerken Sebastian Professional, Wella Professionals en Eleven Australia. Hoogwaardige producten die jouw haar de verzorging geeft die het nodig heeft.

Zien we je snel?
Je bent van harte welkom! Maak een afspraak met KOOS Haarwinkel. Je vindt onze kapsalon in de Krommestraat, het leukste straatje van Amersfoort.

Het kappersteam van KOOS Haarwinkel
kleur-, verzorgings-, en stylingsproducten